Nyheder

Hjem / Nyheder / Elektrisk pallestabler

Elektrisk pallestabler

Sendt af Admin
Den elektriske pallestabler er velegnet til arbejde i snævre passager og begrænsede pladser. Det er et ideelt værktøj til højlagre, supermarkeder og værksteder til lastning og losning og stabling af palleteret gods. Maskinen anvender computerprogramkontrol, trinløs hastighedsændring, højkvalitets C-formet stål raffineret vidsynsmast, den maksimale løftehøjde på 0,5T belastning kan nå 5,2 meter, den maksimale løftehøjde på 1T belastning kan nå 4,5 meter, og den maksimale løftehøjde på 2T last kan nå 3 meter, Batteriet kan lades og aflæses fra tre retninger, og operatørens tilfældige pedal kan vælges. Den helelektriske stabler har enkel struktur, fleksibel håndtering og god mikrobevægelse.
Det kan bruges i vid udstrækning i olie-, kemisk-, farmaceutisk-, tekstil-, militær-, maling-, pigment-, kul- og andre industrier, såvel som steder, der indeholder eksplosive blandinger såsom havne, jernbaner, godsværfter, lagre osv., til lastning, losning , stabling og håndteringsoperationer. Ved at samarbejde med elektriske pallestabletrucks kan det i høj grad forbedre arbejdseffektiviteten, reducere arbejdsintensiteten for arbejdere og vinde muligheder for virksomheder til at konkurrere på markedet [1].
Det bruges hovedsageligt til opbevaring og genhentning af paller og varer på hylder i lagre og godspladser, samt kortdistancetransport. Den har et stærkt gaffeltruck-specifikt portal (tre-niveaus portal), importerede elektroniske kontrol- og hydrauliske enheder, lav støj, ingen forurening og fejl Lav rate, international klassisk stil, kan designes i henhold til kundens krav.

Tøv ikke med at kontakte, når du har brug for os!

  1. EMAIL:[email protected]
            [email protected]

  2. WHATSAPP:+86-13852691788

  3. TELEFON:+86-13852691788

  4. TELEFON:+86-523-87892000